Confinats s’estrena “por todo lo alto”

teatre de comedia confinats, humor i riure
Foto fi de l’espectacle amb la sala plena.

El passat cap de setmana de Sant Jordi (23 i 24 d’abril de 2022), Àtica Teatre va estrenar a Alcarràs: CONFINATS – Si no surto de casa, rebento! Una comèdia bestial sobre el confinament que tots hem passat.

Han estat moltes hores assajant, discutint, rient i fent l’escenografia (gràcies a Oriol Caminal pel cop de mà i les idees). Aquí podeu veure un recull d’imatges.

Vam estar tota una tarda per fer-nos les fotos per a Casa Carlos, fins que en vam poder treure un parell que podien servir per a fer el cartell. No tot és tan fàcil com sembla!

Hores assajant i repassant el text i com sempre, l’últim dia, al passe general, estavem a punt de deixar-ho estar!!!!

Assajant a Lo Casino!

Es van vendre més de 700 entrades en total en les tres representacions que es van oferir. En comptes de posar sala amb files de cadires com sempre es fa, vam creure que seria millor posar taules, unes xuxeries i cadires al voltant. Així la gent riu amb els seus, parla amb els seus i si ve una collada de 10 persones, es poden veure entre tots, al contrari de les files de cadires.

El primer dia de venda d’entrades, ja vam poder penjar el cartell d’ENTRADES EXHAURIDES, que en menys d’una hora van emplenar la sala el dissabte 23 d’abril. I el segon dia de venda d’entrades ja vam omplir la sala del diumenge 24 a la tarda.

Moltes gràcies a tots els veïns d’Alcarràs i d’arreu, que ens seguiu, per a aquest suport, ja que era el primer cop en dos anys que no pujàvem en un escenari i a més a més, era l’estrena i la presentació de l’associació al poble.

Fa gràcia pensar que, era el primer espectacle obert al poble sense mascaretes d’ençà de la pandèmia. En canvi, nosaltres portàvem mascareta damunt de l’escenàri!

No sabem si la repetirem o no a Alcarràs, en tot cas, esperem veure-us ben aviat en algun poble dins la nostra gira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *